• 19 DEC 19

  Timer i Pasientsky legges ut hver dag, sjekk om morgenen!

  Det åpnes daglig nye timer i timebøkene: sjekk dagen før og samme dag for nye timer som har blitt lagt ut. Vi har 3 type timer: 1) Tilgjengelig lang tid i forveien. 2) Legges ut dagen før. 3) Legges ut samme dag. Er det ikke ledige timer, så sjekk dagen før og samme morgen.

  De fleste legene på Haugerud Legesenter har nå videokonsultasjons-timer også, kan bookes via Pasientsky.

  Konsultasjoner som ikke krever oppmøte (video, telefon eller e-konsultasjoner) blir belastet med vanlig konsultasjonstakst.

  Faktura blir generert tidligst dagen etter. Du vil motta en link på sms på ditt registrerte telefonnummer hos oss. Fra du mottar linken, har du 12 timer på deg til å betale gebyrfritt, etter 12 timer blir det lagt til fakturagebyr.

  NB Pga situasjonen med corona, kan det ta noe lengre tid før faktura blir generert. Vi ber dere om å være tålmodige!

Photostream