• 19 DEC 19

  Timer i Pasientsky legges ut hver dag, sjekk om morgenen!

  Det åpnes daglig nye timer i timebøkene: sjekk dagen før og samme dag for nye timer som har blitt lagt ut. Vi har 3 type timer: 1) Tilgjengelig lang tid i forveien. 2) Legges ut dagen før. 3) Legges ut samme dag. Er det ikke ledige timer, så sjekk dagen før og samme morgen. De

  • 01 MAR 21

  REDUSERT DRIFT

  På grunn av coronasituasjonen, har vi for tiden redusert bemanning- og drift. Vi oppfordrer alle som kan om å bruke Pasientsky for timebestilling/avbestilling, reseptbestilling og e-konsultasjon. Ved fare for liv og helse, ring 113, for akutt hjelp kontakt legevakt 116 117.  

  • 09 MAR 20

  LUFTVEISINFEKSJONER og smittevern

  For å unngå smitte, ber vi om at pasienter med symptomer på øvre luftveisinfeksjon (forkjølelse),  holder seg hjemme og ikke møter opp på legekontoret. Start e-konsultasjon ved behov for sykmelding eller råd. Drop in- timer på laboratoriet er for tiden begrenset. Vi anbefaler at du ringer for å booke time for dette.

  • 30 MAR 21

  COVID 19- VAKSINERING

  Vi er for tiden i gang med vaksinering. Vi får ikke vaksiner til alle sammen på en gang, pasienter blir kontaktet fortløpende, og i prioritert rekkefølge, etter alder og risikofaktorer.  Vaksinen som blir tilbudt er Moderna mRNA-vaksine. Du kan lese mer om denne her: https://www.fhi.no/publ/informasjonsark/vaksine-mot-koronavirus—-covid-19-vaccine-moderna/  

Haugerud Legesenter

Besøk oss
Haugerudsenteret 1
0616 Oslo
Kontakt oss
Postboks 38, Haugerud
0616 Oslo
 • Telefon: 22 90 58 50

 • Fax: 22 30 40 12

Bestill time via PasientSky

Trykk på linken på vår ovenfor

Der kan du sette opp og avbestille konsultasjon, forespørre reseptfornyelse og starte e-konsultasjon. Dette vil være en enklere og mer forutsigbart for deg som pasient.

1) Trykk på linken til PasientSky eller bruk appen (via Appstore feks)
2) Logg inn med bank-ID
(hvis du ikke har PC, smarttelefon eller Bank-ID, kan du si ifra i luken eller hos legen, så kan registrerer at feks en slektning få mulighet til å bruke det på dine veine)
3) Sett opp time i legens timebok, forespør resept eller e-konsultasjon ved behov for råd eller beskjeder til legen. (E-konsultasjon er gratis for gravide, barn og med frikort, konsultasjonskostnad frem til frikortgrensen)